ReLEx SMILE - en banebrytende laserbehandling

Med ReLEx SMILE har VisuMax skapt et paradigmeskifte innen synskirurgi. SMILE er en minimalt invasiv operasjonsmetode, som benyttes i stadig høyere grad av de mest anerkjente kirurgene og klinikkene i verden.

Hva er ReLEx SMILE?

Med ReLEx SMILE gjøres hele laseroperasjonen av VisuMax femtolaser i ett og samme steg. VisuMax setter en serie mikropulser inn i hornhinnens indre, ca. 0,12 mm under overflaten. Mikropulsene former en synskorrigerende flik av det sentrale hornhinnevevet, uten å svekke den mest verdifulle, fremste delen av hornhinnen. At ReLEx SMILE gjøres i ett steg, og med én laser istedenfor to, reduserer behandlingstiden og øker pasientkomforten betraktelig. Det er også mulig å behandle større styrker enn tidligere uten å svekke hornhinnens integritet, og ettervirkningene etter behandlingen, slik som tørre øyne, er vesentlig reduserte.

Hvorfor er ReLEx SMILE banebrytende?

Med en SMILE-behandling er åpningen i hornhinnen på kun 2 mm. Siden åpningen er så liten, bevares stabiliteten i hornhinnen og risikoen for komplikasjoner minimeres. Laserbehandlingen tar ca. 30 sekunder og er lukt-, lyd- og smertefri. Da inngrepet er minimalt, er tilhelingen raskere enn ved andre metoder. Allerede etter én til to dager ser de fleste rimelig skarpt!

Hvilke fordeler har ReLEx SMILE?

Prosedyren gjøres gjennom et lite snitt på kun 2 mm størrelse. Det gjør ReLEx SMILE til en kikkhullsoperasjon. Dette lille snittet fører til en svært rask tilheling, samtidig som at hornhinnen bevarer sin stabilitet. Studier viser at SMILE gir svært lav risiko for infeksjoner, samt at bivirkninger som tørre øyne er mye sjeldnere i forhold til andre behandlinger.

EUROPEISK rekord i antall utførte SMILE-operasjoner

Skal du bli riktig flink i en idrett eller aktivitet, krever det lang tid for å perfektere ferdighetene. Slik er det også innen kirurgi. Vår SMILE-kirurg Dr. Sven Asp har utført flest SMILE-operasjoner i verden, gjennom årevis med erfaring. Det vet vi er betryggende for pasientene våre.

Ønsker du å vite mer om ReLEx SMILE kan du klikke her, eller ta kontakt på tlf. 48202200. Du kan også bestille en time til forundersøkelse ved å klikke her.

relexsmile.jpg