SynsLaser Kirurgi AS - Når trygghet og kvalitet teller‎
 

Våre behandlinger

I tillegg til topp ekspertise for behandling av samtlige synsfeil, som nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner, alderssyn og grå stær, har SynsLaser ekspertise i verdensklasse innen terapeutisk synskirurgi. For å sikre våre pasienter den tryggeste behandlingen med best mulig resultat, bruker SynsLaser verdensberømte kirurger for alle behandlingsmetoder. Vi investerer i den fremste teknologien på markedet.

 
 

 
 

ØYELASER

Øyelaser egner seg for deg mellom 18-45 år, som er nærsynt, langsynt eller har skjeve hornhinner. Berøringsfri laser og Femto-LASIK utføres av Aleksandar Stojanovic. ReLEx SMILE utføres av Sven Asp. Alle pasienter får utført en omfattende og avansert forundersøkelse, og vil i samråd med våre kirurger og optikere, finne den behandlingsmetoden som passer best for den enkeltes synsbehov.

 
 
IMG_2840 Resized.jpg

Berøringsfri laser

Med cTEN eller StreamLight varer behandlingen kun 30 sekund pr. øye. Behandlingen er trygg for de aller fleste kandidater, effektiv og operasjonen gir svært lite ubehag.

Sven.PNG

ReLEx SMILE

SMILE er teknologien med størst vekst på verdensbasis. Vår SMILE-kirurg Sven Asp er en de av mest anerkjente og erfarne på dette feltet. SMILE er uten lukt, lyd, eller smerter.

IMG_2772 Resized.jpg

FEMTO-LASIK

Den mest brukte synskorrigerende operasjonsmetoden i verden. LASIK er trygg for egnede kandidater. Behandlingen er effektiv, gir lite ubehag og svært rask tilheling etter operasjonen.

 
 

 
 

LINSEOPERASJON

Ikke alle synsfeil kan korrigeres med laserbehandling. Da kan en linseoperasjon være et alternativ. Alle pasienter får utført en omfattende og avansert forundersøkelse, og vil i samråd med våre kirurger og optikere, finne den behandlingsmetoden som passer best for den enkeltes synsbehov.

 
 
IMG_2462 Resized.jpg

RLE Alderssyn

RLE linseoperasjon er en behandling for deg som er over 50 år, som har en synsfeil fra før og i tillegg har fått alderssyn.

IMG_2517 Resized.jpg

ICL Linseimplantat

ICL er en behandling som korrigerer nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner der laserbehandling ikke er mulig.

 
 

ØYESYKDOMMER

Vi tilbyr behandling for øyesykdommer som grå stær, floaters og keratokonus. SynsLaser har ekspertise i verdensklasse innen terapeutisk synskirurgi. Vi er den eneste klinikken i Norden spesialisert for behandling av synsfeil oppstått etter tidligere laserbehandlinger, hornhinneskader eller betennelser, samt behandling av keratokonus.

 
 
IMG_2535 Resized.jpg

Grå stær

Grå stær er en naturlig del av aldringsprosessen, der synet gradvis svekkes ved at øyelinsen blir uklar.

IMG_2680 Resized.jpg

“Fluer”/Floaters

Behandling av forstyrrende uklarheter i synsfeltet med vitreolyse.

IMG_2461 Resized.jpg

Keratokonus

Behandling av svekket struktur i hornhinnen.

 
 

Forundersøkelsen

Siden ingen øyne er identiske, er vår viktigste oppgave å undersøke og forstå de spesifikke detaljene til hvert enkelt øye, hos hver enkelt pasient. Målet med forundersøkelsen er å finne ut om øynene dine kan behandles og hvilken metode som eventuelt kan benyttes.

Viser forundersøkelsen at det er antydning til forhøyet komplikasjonsrisiko, vil vi ikke gå videre med en operasjon. Dette handler om din sikkerhet, og det gjelder uavhengig av om du skal opereres med laser, med en linseoperasjon eller skal opereres for grå stær.

Lurer du på noe?

Vi er her for å hjelpe deg og svarer gjerne på dine spørsmål. Du kan ta kontakt på tlf. 48202200 alle hverdager mellom kl. 10-11, eller send oss din forespørsel og vi vil kontakte deg.

 

Kompetanse, teknologi og trygghet

Øyeklinikken SynsLaser bruker sin kompetanse i verdensklasse og den mest avanserte teknologien for å oppnå meget høy behandlingstrygghet. Vi stiller også de strengeste krav til forundersøkelsen av dine øyne.

Forundersøkelsen består av en samtale med optiker/øyelege, samt en hel del målinger av øyet med høyteknologisk utstyr. Kirurgens assistent vil først ta de sistnevnte tekniske undersøkelser. Deretter vil optiker/øyelege vurdere resultatene av undersøkelsene, før han/hun supplerer med en synstest.

Les om hvilken behandling som passer deg her.

Du vil få svar på følgende spørsmål:

·       Hvor godt egner jeg meg for en synskorrigerende behandling?

·       Hva er fordelene med en behandling?

·       Hva er alternativene til synskirurgi?

·       Hvilke komplikasjoner kan oppstå?

·       Vil jeg trenge mer enn én korrigering per øye?

·       Må jeg bruke briller etter behandlingen?

·       Vil jeg trenge lesebriller?