-Jeg unner alle å få oppleve det jeg føler nå

 ReLEx SMILE i mai 2018

Jeg har lenge ønsket å gjøre en synsoperasjon for å slippe briller og kontaktlinser, men det passet liksom aldri. En dag sa mannen min til meg: «NÅ gjør vi det!», og jeg kontaktet flere synsklinikker for å undersøke mine alternativer. Jeg dro på en forundersøkelse hos SynsLaser i Oslo og ble møtt av Trine Tollefsen. En fantastisk optiker som er utrolig dyktig i det hun gjør. Jeg ble møtt med oppriktighet og ærlighet, som førte til at jeg kjente meg trygg på valget av behandlingssted. Undersøkelsene viste at jeg var kandidat for en SMILE-operasjon, og time til behandling ble bestilt. 

SMILE-behandlingen gikk kjempefint og var raskt gjennomført. Kirurgen Sven Asp er imøtekommende, dyktig og veldig erfaren. Jeg hadde kun ubehag i noen timer etter operasjonen, etter det kjente jeg ingenting. Tåken som kom umiddelbart etter operasjonen lettet utover kvelden, og jeg kunne allerede se markant bedre neste dag. 

Nå i etterkant er det helt fantastisk. Jeg er strålende fornøyd med valget, og har ikke hatt noen problemer i etterkant. Det er en glede å kunne se så detaljert, som jeg ikke kunne tidligere med kontaktlinser. Jeg kan til og med se barnålene på trærne når jeg er ute i skogen. Jeg gleder meg til tiden framover med teltturer i naturen – uten å måtte tenke på å ta med meg kontaktlinser og linsevæske på tur. Jeg unner alle å få oppleve det jeg føler nå!