Aleksandar Stojanovic  Fagdirektør og kirurg

Aleksandar Stojanovic
Fagdirektør og kirurg

Om SynsLaser

SynsLaser ble etablert i 1995 av dedikerte øyekirurger. Vi har i dag to klinikker, én i Oslo og én i Tromsø. SynsLaser har et litt annerledes fokus enn andre klinikker. Vår virksomhet eies og drives av meget erfarne kirurger og forskere, som ønsker å utføre, utvikle og forbedre synskorrigerende behandling.

Målet vårt er å sikre pasienten en 100 prosent trygg behandling. Derfor jobber vi alltid etter vår forretningsidé, som sier: «Ved hjelp av ledende forskere innen synskirurgi, markedets beste teknologi og dedikerte kirurger tilbyr vi så trygg og skånsom synskorrigering at folk flest vil ønske det.»

Ledende forskere og kirurger

SynsLaser ligger i tet og dokumenterer dette ved selv å bidra i flertallige studier, faglitteratur og forskning. Som pasient hos SynsLaser vil du møte øyekirurger som deltar aktivt i forskning og kvalitetssikring. Flere av våre forskere har forsket ved Harvard Medical School og publisert en rekke vitenskapelige artikler. De presenterer sine nyeste studier og utveksler kunnskap og erfaringer med ledende kollegaer i det internasjonale fagmiljøet. Resultatene har gjort at Norges Forskningsråd har bevilget midler til SynsLasers forskning siden 2009.

 
VisuMax ZEISS ReLEx SMILE

VisuMax ZEISS ReLEx SMILE

Markedets beste teknologi

SynsLaser benytter markedets mest nyskapende behandlingsmetoder.  Vi investerer hele tiden i det nyeste innen laserteknologi  for å kunne tilby våre pasienter en trygg og skånsom synskorrigering. Ved hjelp av topp moderne teknologi utfører vi hele spektret av synskirurgiske inngrep. Vi var den første klinikken i Norge som kunne tilby den nyskapende og banebrytende ReLEx SMILE laserbehandling. ReLEx SMILE er lasermetoden som gir deg raskt godt syn, uten ubehag verken under eller etter operasjonen. Metoden har vært på markedet siden 2010, og på verdensbasis er det utført mer enn 1 000 000 slike operasjoner.

Vi er også den eneste øyeklinikken som benytter cTEN og StreamLight– en berøringsfri laserbehandling. Ved cTEN og StreamLight er det kun laserstrålen som berører øyet, noe som reduserer risikoen for komplikasjoner og ikke forårsaker ubehag under behandlingen. Med 30 sekunders behandlingstid er cTEN og StreamLight i dag den raskeste og mest skånsomme behandlingsmetoden. cTEN og StreamLight gir også pasienten bedre synskvalitet gjennom en mer presis og individuell tilpasset behandling.

Trygg og skånsom synskorrigering

Fra du kommer inn til en uforpliktende forundersøkelse, vil du merke vårt fokus på en trygg og skånsom behandling. Vi vil alltid fraråde å gå videre med operasjon, dersom forundersøkelsen viser antydning til forhøyet komplikasjonsrisiko. Våre kirurger vil på bakgrunn av sine mangeårige erfaringer og ekspertise bestemme hvilken type synskorreksjon som egner seg best for dine øyne og livsstil. 

Det beste beviset for en kirurgs kompetanse er å se på resultatene. En studie utført av SynsLasers forskningsgruppe i 2012 viser at 97 prosent av våre pasienter som ble behandlet med cTEN oppnådde 100 prosent syn! Dette resultatet er på høyde med de beste i verden.

 

NYSKAPENDE

Vi setter vår stolthet i å alltid ligge i tet når det gjelder innføring av nye behandlingsmetoder og ny teknologi.

YDMYKE

Vi har stor respekt for pasientens angst og usikkerhet når det gjelder inngrep på øyet. Vi setter vår stolthet i å gjøre pasienten trygg og fornøyd.

TROVERDIGE

Gjennom vår høye faglige kompetanse sikrer vi pasientene den beste behandlingen de kan få i Norge. Vi vet at vi måles på kvalitet og resultat.

TILLITVEKKENDE

Vi holder våre løfter. Vi gjør vårt ytterste for å levere det vi lover og vi har høy forretningsmoral.