SynsLaser Kirurgi AS - Når trygghet og kvalitet teller‎
 

Om Synslaser Kirurgi

SynsLaser ble etablert i Tromsø i 1995 av dedikerte øyekirurger. SynsLaser har et litt annerledes fokus enn andre klinikker. Vår virksomhet eies og drives av meget erfarne kirurger og forskere, som ønsker å utføre, utvikle og forbedre synskorrigerende behandling.

 
 
leger.jpeg
 

Ledende forskere og kirurger

SynsLaser ligger i tet og dokumenterer dette ved selv å bidra i flertallige studier, faglitteratur og forskning. Som pasient hos SynsLaser vil du møte øyekirurger som deltar aktivt i forskning og kvalitetssikring. Flere av våre forskere har forsket ved Harvard Medical School og publisert en rekke vitenskapelige artikler. De presenterer sine nyeste studier og utveksler kunnskap og erfaringer med ledende kollegaer i det internasjonale fagmiljøet. Resultatene fra SynsLasers forskning har ført til at Norges Forskningsråd har bevilget midler til forskning siden 2009.
IMG_2461.jpg

Markedets beste teknologi

SynsLaser benytter markedets mest nyskapende behandlingsmetoder. Vi investerer hele tiden i det nyeste innen laserteknologi for å kunne tilby våre pasienter en trygg og skånsom synskorrigering. Ved hjelp av topp moderne teknologi utfører vi hele spektret av synskirurgiske inngrep. Vi var den første klinikken i Norge som kunne tilby den nyskapende og banebrytende ReLEx SMILE laserbehandling. Vi er den eneste klinikken som tilbyr cTEN og StreamLight - berøringsfri laser. Med 30 sekunders behandlingstid er cTEN og StreamLight de raskeste og mest skånsomme behandlingsmetodene.
 

Trygg og skånsom synskorrigering

Fra du kommer inn til en uforpliktende forundersøkelse, vil du merke vårt fokus på en trygg og skånsom behandling. Vi vil alltid fraråde å gå videre med operasjon, dersom forundersøkelsen viser antydning til forhøyet komplikasjonsrisiko. Våre kirurger vil på bakgrunn av sine mangeårige erfaringer og ekspertise bestemme hvilken type synskorreksjon som egner seg best for dine øyne og livsstil. Det beste beviset for en kirurgs kompetanse er å se på resultatene. En studie utført av SynsLasers forskningsgruppe i 2012 viser at 97 prosent av våre pasienter som ble behandlet med cTEN oppnådde 100 prosent syn. Dette resultatet er på høyde med de beste i verden.
 
 

HVORFOR VELGE OSS? 

Øyet oppleves som ett av våre aller viktigste og mest sårbare kroppsdeler. Å velge riktig klinikk for synskorrigering er derfor et viktig valg, som involverer stor tillit. Det er tre hovedprinsipper som kjennetegner SynsLaser: kompetanse, trygghet og teknologi.

 
 

KOMPETANSE

Flere av våre kirurger og forskere har doktorgrad og professorat. De er anerkjent over hele verden i sine respektive felt. De har behandlet mange tusen pasienter og holder kurs og foredrag for andre øyeleger og kirurger. Mange konkurrerende laserklinikker i Norden og utlandet for øvrig, sender sine kompliserte kasus til oss for behandling.

TRYGGHET

Pasientens trygghet er alltid vår hovedprioritet. Fra du møter oss til en omfattende forundersøkelse – der vi velger den tryggeste behandlingsmetoden, til selve øyebehandlingen og etterkontrollene, vil du oppleve at skånsom og sikker behandling og din trygghet alltid er det viktigste.

TEKNOLOGI

SynsLaser ligger i front når det gjelder bruk av den nyeste og mest avanserte teknologien. Vi har introdusert lasermetodene LASIK, cTEN, SMILE og Streamlight til Norge.

 
 

 HVEM ER VI?

Som pasient hos SynsLaser vil du møte øyekirurger og optikere, som deltar aktivt i forskning og kvalitetssikring. Klikk på bildene for å lese mer om våre medarbeidere.

 
 

Ønsker du å vite om du er kandidat for synskorrigerende behandling?

Vi er her for å hjelpe deg, og svarer gjerne på dine spørsmål. Nå kan du bestille time til forundersøkelse via vår nettside eller ta kontakt på tlf. 48202200.

Du kan også fylle ut et kontaktskjema, dersom du ønsker at en av våre erfarne pasientkonsulenter skal kontakte deg.