Dr. Aleksandar Stojanovic

Dr. Aleksandar Stojanovic

Dr. David Simonsen

Dr. David Simonsen

Dr. med. Sven Asp

Dr. med. Sven Asp

Dr. Thomas Olsen

Dr. Thomas Olsen

Hvorfor velge SynsLaser?

Øyet oppleves som ett av våre aller viktigste og mest sårbare kroppsdeler. Å velge riktig klinikk for synskorrigering er derfor et viktig valg, som involverer tillit. Det er tre hovedprinsipper som kjennetegner SynsLaser: kompetanse, trygghet og teknologi.

Kompetanse: Flere av våre kirurger og forsker har doktorgrad og professorat. De er anerkjent over hele verden i sine respektive felt. De har behandlet mange tusen pasienter og holder kurs og foredrag for andre øyeleger og kirurger. Mange konkurrerende laserklinikker i Norden og utlandet for øvrig, sender sine kompliserte kasus til oss for behandling.

Trygghet: Pasientens trygghet er alltid vår hovedprioritet. Fra du møter oss til en omfattende forundersøkelse – der vi velger den tryggeste behandlingsmetoden, til selve øyebehandlingen og etterkontrollene, vil du oppleve at skånsom og sikker behandling og din trygghet alltid er det viktigste.

Teknologi: SynsLaser ligger i front når det gjelder bruk av den nyeste og mest avanserte teknologien. Vi har introdusert cTEN, SMILE og Streamlight til Norge.

Vår kompetanse - din trygghet

Seriøs aktør: SynsLaser er en seriøs aktør som har foretatt mange tusen laserbehandlinger siden starten i 1995.

Bredt behandlingsspekter: SynsLaser tilbyr alle aktuelle behandlingsmetoder inne syns- og grå stærkirurgi.

Anseelse: SynsLaser har utmerket anseelse i faglige kretser i inn- og utland og er ofte forespurt til å rette opp feilbehandlinger utført ved andre klinikker.

Kvalitetsikring: SynsLaser har en egen avdeling for kvalitetssikring, forskning og utvikling. Dette bidrar til utviklingen av øyelaserteknologi, som igjen sikrer pasienten bedre resultat, trygghet og økt velvære.

Rentefri finansiering: SynsLaser tilbyr rentefri finansiering i samarbeid med Resursbank. Du betaler månedlige avdrag, vi betaler rentene.