SynsLaser Kirurgi AS - Når trygghet og kvalitet teller‎

HØR FRA VÅRE KUNDER

 
Sten.jpg

Sten Ræder

 Jeg valgte å la meg operere siden jeg opplevde økende tørrhetsplager pga. kontaktlinsebruk og vansker med å bruke briller i mitt yrke som øyelege.  Behandlingen var smertefri, og 24 timer senere så jeg så godt at jeg kunne kjøre bil. Jeg kan på det sterkeste anbefale laserbehandling med ReLEx SMILE til alle som ønsker et liv uten briller og kontaktlinser.

 
 
anne.jpg

Anne Mette S. Jensen

Jeg hadde briller overalt, lesebriller, databriller, progressive, til og med tv-briller. Jeg fikk en grundig undersøkelse og hadde en hyggelig samtale med en øyelege som anbefalte RLE-operasjon. Etter operasjonen hadde jeg dobbeltsyn i ett døgn, men ble raskt bedre og bedre for hver dag. Min hverdag og livskvalitet har blitt totalt endret etter at synet er blitt så bra.

 
 
yngvild-fløgstad.jpg

Yngvild Fløgstad

Jeg er operert med cTEN berøringsfri øyelaser. Selve operasjonen tok bare noen få sekunder, og var helt smertefri med unntak av bedøvelsen som sved bittelitt. I dagene etter operasjonen opplevde jeg minimalt med smerte. SynsLaser har ivaretatt meg svært godt hele veien, og jeg opplever at de hele tiden har imøtekommet mine behov og at de er svært tilgjengelige. Nå opplever jeg friheten det innebærer å verken måtte bruke linser eller briller. I ettertid kan jeg bare angre på at jeg ikke gjennomførte operasjonen tidligere.

 
 
 

Klikk på bildene for å lese flere kundeanmeldelser