SMILE-operert i mars 2018 for nærsynthet.

Fikk mindre migrene etter SMILE-operasjonen

image1.jpeg

– Jeg var veldig nærsynt og hadde skjeve hornhinner, og har brukt både linser og briller i mange år. Dårlig syn har vært upraktisk på flere områder, ikke minst som tidligere toppidrettsutøver i svømming. Jeg begynte å lese meg opp på øyelaseroperasjoner, og SynsLaser kom desidert best ut med sitt brede spekter av operasjonsmetoder og fordelaktige priser. Jeg bestilte forundersøkelse i Oslo og fløy over fra Bergen. Optikere og kirurger virket veldig proffe og jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg ble anbefalt SMILE-metoden, som også var den metoden jeg hadde sett for meg ville passe meg best.

På operasjonsdagen ble jeg veldig godt orientert om stegene og visste hvordan alt ville være. Alt kirurgen sa stemte med min oppfattelse. Rett etter operasjonen så jeg ikke så bra, men fikk hvile, lærte drypperutiner og ble godt passet på. Etter en drøy halvtime kunne jeg dra. Synet ble raskt mye bedre. Det klødde litt, men ingen ting var vondt.

I dag har jeg det veldig, veldig bra. Å svømme uten å trenge linser en fantastisk, og det rare er at etter SMILE-operasjonen, har jeg nesten ikke hatt migrene – noe jeg har vært veldig plaget av helt frem til operasjonen. Det er kjempedeilig å se alt skarpt. Bare det å kunne bruke mobil, TV, PC og se krystallklart er fantastisk. Å slippe briller og linser når jeg er på treningssenteret er også et skikkelig løft i livskvaliteten – akkurat som det å aldri ha tørre øyne. Jeg kan på det varmeste anbefale SynsLaser og SMILE.