Marius Nordvold Wærpen, Selger

Marius Nordvold Wærpen, Selger

Marius Nordvold Wærpen

– Hvorfor har du valgt å bli operert?
– Jeg var nærsynt og har brukt briller siden jeg var 12. Har aldri klart å bruke linser. Både i jobb og fritid har det vært klønete å bruke briller. På idrettsbanen hadde jeg alltid et minus fordi jeg måtte droppe briller. Dessuten har jeg aldri likt mitt eget utseende med briller!

– Hvorfor ReLEx Smile?
– Jeg spurte mange jeg kjente om laseroperasjon og søkte mye på nettet. Fant SynsLaser som skilte seg klart ut. På Forundersøkelsen trodde jeg at jeg skulle operere med cTEN, men det viste seg at SMILE var den metoden som egnet seg best for meg. Kun det beste er godt nok!

– Hvor fornøyd er du?
– Alt har gått bra – er 100 prosent fornøyd med både forundersøkelse, operasjon og oppfølging! Dr Asp så med det samme at det gikk fint. Jeg kunne se klarere enn noen gang allerede før jeg dro fra klinikken!

– Har hverdagen din blitt bedre?
– Nå ser jeg flott på alle avstander og likevel blir synet bedre hele tiden. Deilig å slippe brillene – dessuten har jeg mye mindre vondt i hodet!

– Andre kommentarer?
 Jeg fikk veldig god informasjon og personalet på SynsLaser evnet å gjøre meg veldig trygg. Ikke minst var det supert med Dr Asp som fikk meg helt rolig før operasjonen.