Finansiering

Du trenger ikke betale hele operasjonsbeløpet på en gang. I samarbeid med Resurs Bank tilbyr SynsLaser en rekke finansieringsløsninger om du ønsker å betale ned operasjonen over flere år, eller om du kun trenger en betalingsutsettelse på noen få måneder. Søknad om delbetaling eller betalingsutsettelse må avtales med oss senest én uke før behandlingen. Finansieringsordningene kan ikke benyttes i kombinasjon med kampanjetilbud.

Nyhet! Synskorreksjon for 499,- per måned!

Nå sørger SynsLaser for at månedsprisen for synskorreksjon kan konkurrere med månedsprisen for kontaktlinser. Med våre finansieringsavtaler kan vi nå tilby synskorreksjon helt ned i 499,- per måned.

Å bruke linser istedenfor å laserbehandle øynene er litt som å leie bolig istedenfor å eie. Leier du, bor du bra, men du investerer ikke i egen bolig. Har du linseabonnement, ser du fint, men synet blir jo aldri bedre! Nå kan du laserbehandle øynene dine med de mest avanserte øyelasermetodene ReLEx SMILE eller cTEN for kr. 499,- per måned – med nedbetaling! Du får varig, godt syn, og slipper briller og linser. Det koster 499,- å etablere finansieringsavtalen i tillegg til et administrasjonsgebyr på 49,- i måneden, men det tilkommer ingen nominelle renter, da disse dekkes av SynsLaser.

Delbetaling over ett eller to år

Med delbetaling kan du betale operasjonen med et fast beløp hver måned. Hvor mye du skal betale hver måned kommer an på hvor stort beløp som skal betales ned og over hvor mange måneder du velger å dele opp beløpet. Det koster 499,- å etablere finansieringsavtalen i tillegg til et administrasjonsgebyr på 49,- i måneden, men det tilkommer ingen nominelle renter, da disse dekkes av SynsLaser.

Delbetaling av laserbehandlingen cTEN til 28 000,- vil se slik ut:

  12 mnd 24 mnd
Totalt 29 037,- 29 577,-
Effektiv rente 6,50 5,29
Nominell rente 0 % 0 %
Kredittkostnad 1 037,- 1 577,-

Ta kontakt med oss på 48 20 22 00, så finner vi en løsning som er skreddersydd ditt behov.